Nazaj

NAJEM SPLETNE TRGOVINE

V Sloveniji še vedno obstaja prepričanje, da je nakup boljša odločitev od najema. Ali je res? Kakšni so pozitivni vidiki najema in kakšne prednosti prinaša najem v spletne trgovine?

V naši družbi prevladuje mnenje, da je bolj zaželeno lastništvo. Na to kaže tudi podatek, da v Sloveniji v lastniških nepremičninah živi več kot 90 odstotkov prebivalstva. Eden od glavnih razlogov je bivalna varnost, ki nam veliko pomeni, vendar se v zahodnem svetu to spreminja in na primer v Švici v lastniških stanovanjih živi le 31 % prebivalstva.

rent or own shop? Vprašanje najema opreme, programov, strojev se pojavi tudi v poslovnem svetu, kjer podjetnik stremi k čim bolj optimalni odločitvi, ki mu bo omogočila prednost pred konkurenco. Tako se mnogi  poslovneži že odločajo za najem tiskalnikov, programov in drugih stvari, saj se tako izognejo začetni investiciji, vzdrževanju, menjavi tehnologije in drugim stroškom..

Podobno velja pri spletni trgovini, ki pri najemu ponuja ogromno prednosti:

Izogib začetne investicije

Nakup spletne trgovine stane od 2.500 € do 10.000 €, kar lahko predstavlja ogromen znesek, predvsem, če razumemo, da nam sama postavitev spletne trgovina za razliko od fizične ne prenese prodaje in je potrebno nameniti tudi sredstva za oglaševanje in pridobivanje strank.

Razvoj tehnologije in trendov

Znano je tudi, kako hitro se razvija tehnologija in spreminjajo trendi pri spletnem nakupovanju. Spletne trgovine konstantno potrebujejo nadgradnje in optimizacije. Pri najemu spletne trgovine boste vedno imeli na voljo najnovejšo različico spletne trgovine. Pri ponudnikih, kjer plačujete tudi delež od prodaje, je to še bolj izrazito, saj bo vaša trgovina vedno ponujala tisto, kar bo pospešilo vašo prodajo in izboljšalo nakupovalno izkušnjo.

Vzdrževanje, popravila in tehnična podpora

Pri najemu spletne trgovine odgovornost za celotno delovanje nase prevzame ponudnik najema. V primeru kakršnih koli težav in nevšečnosti samo sporočite tehnični podpori, kaj želite in priskočili vam bodo na pomoč. Izvedli bodo popravilo, če bo potrebno in priskrbeli vam bodo želene nadgradnje. To pa za vas ne bo pomenilo nobenih dodatnih stroškov.

Strežnik, SSL certifikat in varnostne kopije

Pri najemu spletne trgovine vam ni potrebno skrbeti za gostovanje strežnika, SSL certifikat in varnostne kopije. Pri najemu za vse to poskrbi vaš ponudnik in tako nimate dodatnih stroškov.

Hitro do spletne trgovine

V primeru nakupa spletne trgovine boste lahko s prodajo prek splete v najboljšem primeru začeli šele čez dobra dva meseca. Izbor funkcij in izdelava spletne trgovine skupaj z vsemi vtičniki vam bosta vzela ogromno časa. V primeru najema spletne trgovine boste lahko začeli s prodajo že v nekaj dneh. To vam omogoča prodajo sezonskih izdelkov in hitro testiranje trga.

Platforma Pokupo omogoča izdelavo spletne trgovine brez finančnega in časovnega vložka. Vaša spletna trgovina bo imela vse najpomembnejše funkcije, ki jih potrebujete za začetek prodaje. Poleg tega vam bo omogočila tudi organizacijo dostave preko DPD, različne načine plačevanja (po predračunu, po povzetju, plačilne kartice itd.) in izdelavo računov. Samo pri Pokupo vse trgovine vključujejo tudi povezavo s FURS‑om in davčno potrjevanje računov. Pokupo poskrbi tudi za gostovanje strežnika, SSL certifikat in vam pomaga pri pogojih poslovanja ter drugih pravnih dokumentih.

Trgovina ima preprost dizajn, ki ponuja odlično nakupovalno izkušnjo, za upravljanje trgovine pa uporabljate osebni kabinet, ki je prilagojen tudi začetnikom. Svojim kupcem boste lahko ponudili promocije s popusti in brezplačno poštnino, uporabljali kupone, izvedli SEO optimizacijo, povezali Google Analytics in še veliko več.

pokupo spletna trgovina

Edinstvena ponudba platforme Pokupo je to, da lahko spletno trgovino dobite že v nekaj dneh.

Tudi najemnina je nizka, saj želimo, da del sredstev namenite razvoju vaših izdelkov in spletnemu oglaševanju. Poleg tega je prvih 30 dni brezplačnih, da lahko pripravite vse kar potrebujete za uspešen začetek prodaje prek spleta. Več si lahko preberete tukaj 

Kako začeti s prodajo na spletu s pomočjo platforme Pokupo?

Do lastne spletne trgovine lahko pridete le v nekaj korakih:

  1. Registracija na platformi Pokupo, ki je popolnoma brezplačna https://pokupo.si/reg_seller
  2. Izpolnite vprašalnik — profil vašega podjetja
  3. Vnesite svoje artikle — fotografije, opise, cene, pogoje poslovanja, načine in pogoje dostave

Ne odlašajte z registracijo in začnite s prodajo že jutri!

Če imate dodatna vprašanja, pa boste odgovor definitivno našli tukaj.

Registrirajte se še danes in začnite prodajati skupaj s Pokupo! 

Dosegljivi smo tudi preko telefona +386 3 777 01 30 ali pa preko el. pošte help@pokupo.si

 

Ali so vam dane informacije koristile?

Katera tema vas najbolj zanima? Napišite nam Naslednjič bomo pripravili članek na to temo.

Avatar
Prodaja, odnosi z javnostjo.
Nazaj

Prav tako vas bo zanimalo